Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

RAW 7/3/11: STONE JBL COLD

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν Stone Cold. Γύρισε για ακόμη μια φορά στο WWE την ώρα του... JBL.

O Michael Cole παρουσίασε τον JBL σαν ειδικό διαιτητή στο ματς του με τον Jerry Lawler στη WrestleMania (3 Απριλίου). Ο Tεξανός εμφανίστηκε πρώτη φορά μετά τη WrestleMania 25.

H βραδιά όμως είχε εξελίξεις! Ο Stone Cold έκανε την ξαφνική του εμφάνιση και... τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε.
O Austin υπέγραψε για διαιτητής στο ματς των παρουσιαστών στη 'Mania. 

2-2 με πάσα Miz

Ισοφάρισε τις... προσβολές ο John Cena. Έκανε τη χάρη του Rock και δεν έκανε rap, αλλά... hip hop. Το έκραξε για την απουσία του και τα... στημένα promo.

To παραπάνω σκηνικό τελείωσε με επίθεση του πρωταθλητή Miz στον John Cena και ένα εχθρικό promo του πρώτου στον Rock, που αξίζει να δείτε. 

Ο Miz κάνει τον... Rock στον Cena


Ο Shawn Michaels μίλησε (σε μαγνητοσκόπηση) για τη σχέση του με τον Triple H.

Μεταγραφές μέσω Trish

Μετά την απόλυση του από τον Teddy Long στο SmackDown, ο Dolph Ziggler έπιασε δουλειά στο Raw και νίκησε τον John Morrison.

Έπειτα ο μυστηριώδης διευθυντής του Raw διέταξε αγώνα ανάμεσα στη Vickie Guerrero και την Trish Stratus, προκειμένου η Vickie να ξαναπιάσει δουλειά στο WWE. 

Οι security βγάζουν έξω την (ανεργή για την ώρα) Vickie

One more down

Οι Nexus κατά την προσφιλή τους τακτική, επιτέθηκαν στον Randy Orton στα αποδυτήρια πριν το ματς με τον Otunga (παιζόταν η συμμετοχή του στη 'Mania δίπλα στον CM Punk).

Ο Orton παρότι δαρμένος (έφαγε κι άλλες από τον Otunga στο ματς) ξαφνικά έκανε ένα RKO και νίκησε! Φυσικά κλώτσησε τον Otunga στο κεφάλι και τον απέσυρε από το Raw.

Ντεμπούτο

Μπορεί να μην κέρδισε το NXT 4 αλλά ήταν μακράν ο πιο αξιομνημόνευτος. Ο Brodus Clay υπό τις οδηγίες του Alberto Del Rio έχασε στο ντεμπούτο του στο Raw από τον Christian. O τελευταίος, τις “μάζεψε” μετά.

Ο Brodus Clay έχασε στο ντεμπούτο του

Έσπασε τα μάγια

Η Eve κράτησε τον τίτλο της με αντίπαλο τη Nikki Bella αφού ο διαιτητής δεν “έχαψε” το κόλπο που κάνουν οι δίδυμες (Twin Magic). Παράλληλα ο Michael Cole, χλεύασε το ματς δυνατά.

Κανονικά προς τη 'Mania πορεύονται ο πρωταθλητής US Daniel Bryan και ο Sheamus. O Ιρλανδός έχασε με countout (και συνέχισε το αρνητικό σερί). 

O CM Punk είχε και αγώνα, όπου υπέταξε με Anaconda Vice τον R-Truth. Έπειτα διέταξε τον Mason Ryan να κατασπαράξει τον ηττημένο.

Θύμα του Anaconda Vice o R-Truth

H Sunny ανακοινώθηκε ως η πρώτη γυναίκα του Hall of Fame 2011.
Πηγή : http://www.lordofrings.gr/
No Holds Barred

Αφού μας θύμισε τα ματς με τον HBK , o Undertaker έκανε ακόμη ένα (βαρετό) promo για το ματς με τον ΗΗΗ στη WretlMania. Αυτό που μάθαμε είναι πως ο αγώνας θα είναι No Holds Barred (όλα επιτρέπονται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου