Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Peugeot Φέρνει Diesel Hybrid Hotness στο Racing

Το αυτοκίνητο, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι η υβριδική έκδοση του πετρελαιοκινητήρα 908 we'lll δρομέας HDi δείτε στο Le Mans.
 Peugeot λέει ότι ήταν "που είναι σχεδιασμένα για να συμμορφωθεί με τις τελευταίες κανονιστικές αγώνες αντοχής» και «θα παίξει ρόλο στην επίθεση το 2011," αν και η αυτοκινητοβιομηχανία δεν λέει πώς.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει πειραματιστεί με τον ανταγωνισμό διαμετρήματος υβρίδια αντοχής-αγωνιστικά αφού αποκαλύπτοντας ένα αυτοκίνητο επίδειξης στο Silverstone το 2008.  Diesel δρομείς από την Peugeot και Audi έχουν κυριαρχήσει Le Mans, καθώς και ένα diesel-ηλεκτρικά είναι το επόμενο λογικό βήμα.

Είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι της εξάρτησης.  Ο 3.7-λίτρων diesel V8 βάζει κάτω 550 ίππους.  A 60 κιλοβάτ (80 ίππους) ηλεκτρικό κινητήρα τροφοδοτείται από την ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα και αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου.  Το μοτέρ προσφέρει μια αυτόματη αύξηση κατά την επιτάχυνση, λόγω του Le Mans μπαρ κανόνες "push to pass» συστήματα.  Το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται με ηλεκτρική ενέργεια μόνο στο pit lane.

Η ηλεκτρική βοηθήσει όταν γωνίες έξοδο και την έξοδο από τα pits θα μπορούσαν να περιορίσουν χρόνους γύρων.  Και προσθέτει την υβριδική τεχνολογία για την ήδη εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου των πετρελαιοκινητήρων θα μπορούσε να σημάνει λιγότερους ανεφοδιασμούς και περισσότερο χρόνο στην πίστα.

Η Peugeot είναι η διατήρηση μαμά για κάθε περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά θα μπορούσαμε να δούμε το αυτοκίνητο στο τεστ Le Mans στις 24 Απριλίου.  Σύμφωνα με Autoweek, Peugeot θεωρεί ότι πρόκειται ένα "φιλόδοξο στόχο" για το αυτοκίνητο, το οποίο αναφέρεται στην ύπαρξη δοκιμές αργότερα αυτό το μήνα.
Πηγή : http://free-phos.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου