Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Γάμος μέσω... Twitter!

Ο Ντιέγκο Φορλάν και η επί τρία χρόνια σύντροφός του, Ζαΐρα Νάρα, επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ανακοινώσουν μέσω Twitter τον επικείμενο γάμο τους!
"Θέλουμε να μοιραστούμε αυτά τα νέα μαζί σας...", έγραψε κάποια στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, με το σέξι μοντέλο να ολοκληρώνει τη φράση μετά από λίγο γράφοντας στη δική της σελίδα: "Παντρευόμαστε"!

Το γεγονός ότι το διάσημο ζευγάρι διάλεξε το Twitter για να γνωστοποιήσει τον γάμο τους δεν αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς αμφότεροι είναι ιδιαίτερα "ενεργοί" εδώ και αρκετά χρόνια στην εν λόγω σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η 22χρονη Αργεντίνα είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της μία φωτογραφία του 31χρονου Ουρουγουανού άσου μαζί με ένα κατοικίδιό της, γράφοντας στη λεζάντα: "Η αγάπη της ζωής μου και ο Μόλι".

Να σημειωθεί πως Φορλάν και Νάρα δεν θέλησαν να αποκαλύψουν περισσότερα πράγματα στους θαυμαστές τους αναφορικά με τον γάμο τους, κρατώντας επτασφράγιστο μυστικό τόσο την ημερομηνία όσο και τον τόπο διεξαγωγής του.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου