Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Κύπελλο και γλέντι στον Καρρά

Tο "ερυθρόλευκο" πάρτι συνεχίστηκε μετά το Καραϊσκάκη, στο γειτονικό με το φαληρικό στάδιο νυχτερινό κέντρο, όπου η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η ποδοσφαιρική ομάδα και οι φίλοι της πανηγύριζαν μέχρι το πρωί.
Το γλέντι του Ολυμπιακού για τον 38ο τίτλο, κράτησε μέχρι το πρωί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε "κλείσει" ολόκληρο το "Θέατρο", το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς και η  Έλλη Κοκκίνου, για τους πιστούς φίλους της ομάδας, VIP προσκεκλημένους και βέβαια την ίδια την ποδοσφαιρική ομάδα, που γλέντησε με την ψυχή της, την κατάκτηση του τροπαίου.

Από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι ολυμπιακοί γιόρτασαν το πρωτάθλημα, σα να ήταν ...το πρώτο, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τους παίκτες να γεύονται τη χαρά της επιτυχίας.
Βετεράνοι, οπαδοί και άνθρωποι της ΠΑΕ, ήταν όλοι εκεί. Μαζί, βέβαια, με το Κύπελλο του πρωταθλητή, που έκανε το γύρο των τραπεζιών, φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους τους θαμώνες.

Το πρόγραμμα διακόπηκε ουκ ολίγες φορές, από τα συνθήματα των φίλων του Ολυμπιακο, που πανηγύρισαν με την καρδιά τους την κατάκτηση του τίτλου.



Get the party starting...

Οι αφίξεις άρχισαν λίγο μετά τη μια το βράδυ. Λογικό, αφού η φιέστα κράτησε αρκετές ώρες κι οι ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό τιμ έπρεπε να επιστρέψουν σπίτια τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νυχτερινή έξοδο!
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου