Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τέλος ο Μπάγεβιτς από την Ομόνοια

Την διακοπή της συνεργασίας της με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωστοποίησε την Πέμπτη με επίσημη ανακοίνωση της η διοίκηση της Ομόνοιας.
Η θητεία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο "τιμόνι" της Ομόνοιας αποδείχτηκε σύντομη καθώς οι δρόμοι του με τον σύλλογο της Κύπρου χώρισαν την Πέμπτη.

Την απόφαση έλαβε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας που συνεδρίασε την Πέμπτη και ενώ προηγήθηκε δίωρη συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Διοίκησης και του "Ντούσκο"
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την προπονητική του ομάδα. Η απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού προηγήθηκε δίωρη συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Διοίκησης και του κ. Μπάγεβιτς.
Την ομάδα θα προπονήσει σήμερα ο κ. Αλεχάντρο Κάθερες.

Εννοείται ότι η σημερινή απογευματινή συνάντηση με τα ΜΜΕ στο "Ηλίας Πούλλος" αναβάλλεται".

Η απώλεια του πρωταθλήματος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά(σ.σ είχε 12 βαθμούς από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ) ήταν η βασική αιτία για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας στις αρχές Οκτωβρίου και ενώ είχε προηγηθεί η λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου