Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 2-1 και τέλος η πρώτη θέση

Την τρίτη του ήττα σε ισάριθμα ματς φέτος γνώρισε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο τραγικός Παναθηναϊκός, χάρη στην ανατροπή των παικτών του Μάκη Κατσαβάκη και το τελικό 2-1. Οφσάιντ το δεύτερο γκολ του Βόλου. Απομακρύνεται η 1η θέση για τους "πράσινους".
Το τρία στα τρία έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου έναντι του Παναθηναϊκού την φετινή χρονιά νικώντας τον με 2-1 και ουσιαστικά βάζοντας του την "θηλιά" στο λαιμό για την συνέχεια των πλέι οφ.

Οι "ερυθρόλευκοι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Λέτο (33') έκανε την ανατροπή στην επανάληψη και με γκολ των Σολάκη (52') και Μαρτίν (63') από θέση οφ σάιντ, πήραν μια νίκη που δικαιούνταν με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.
Πραγματικός εφιάλτης έχει εξελιχθεί για τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός Βόλου με αρκετά ψυχικά απωθέματα και παρά την εντός έδρα ήττα από τον ΠΑΟΚ, κατάφερε με ανατροπή να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και να αφήσει το "τριφύλλι" στην 3η θέση και τέσσερις ολόκληρους πόντους πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Η βαθμολογία των πλέι οφ (3η αγωνιστική)
1. ΑΕΚ 8 βαθ
2. ΠΑΟΚ 6 βαθ
3. Παναθηναϊκός 4 βαθ
4. Ολυμπιακός Βόλου 3 βαθ

Γήπεδο:  Πανθεσσαλικό στάδιο

Διαιτητής: Κουκουλάκης Μιχάλης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας) - Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας)

Τέταρτος διαιτητής: Κωνσταντινέας Πέτρος (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: 58' Τόμας / 28' Βύντρα, 66' Λέτο

Γκολ: 52' Σολάκης, 64' Μάρτιν / 33' Λέτο

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούμποβιτς, Σανκαρέ, Σέλεζι, Μαρτίν, Μόνχε, Τομάς, Μπρέσκα (90' Ψυχογιός), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Σολάκης (75' Ακόστα), Μητρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Νίνης (69' Γκοβού) , Κλέιτον (46' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρθία (69' Πετρόπουλος), Λέτο, Σισέ.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου