Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-0 και περιμένει τον Παναθηναικό

Με τρία γκολ που προήλθαν από ισάριθμες στημένες φάσεις (21' Δέλλας, 47', 68' Ντιόπ, ), η ΑΕΚ διέλυσε τον ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, μετά την ολοκλήρωση των μισών παιχνιδιών.
Με δύναμη της τα στημένα, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, σκόρπισε στους... τρεις ανέμους του ΠΑΟΚ και πήρε ένα τρίποντο χρυσάφι στο άδειο ΟΑΚΑ και σ' ένα ματς με πολύ κακό ρυθμό και θέαμα. Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καλύτεροι σ' όλη την διάρκεια του ματς, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, δίχως να πατήσουν γκάζι. Απλά στο... ρελαντί.

Ο Δικέφαλος του Νότου, δεν χρειάστηκε την συνδρομή του Σκόκο ή του Μπαχά για να σκοράρει, αφού την δουλειά τους την... έβγαλαν ένας αμυντικός και ένας μέσος. Ο λόγος για τον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντιόπ.
Ο Έλληνας αμυντικός άνοιξε τον δρόμο της νίκης με γκολ που προήλθε από εκτέλεση φάουλ, ενώ ίδιο ξεκίνημα είχαν τα άλλα δύο τέρματα της ΑΕΚ, που πέτυχε ο Σενεγαλέζος μέσος. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Ένωσης, που παραμένει αήττητη στα πλέι οφ και μπορεί να ονειρεύεται το σεντόνι με τ' αστέρια του Champions League.

Άλλωστε, οι "κιτρινόμαυροι" πλέον βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και τα 3 γκολ τους δίνουν πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Μένει να δούμε τι θα κάνει και ο Παναθηναϊκός στον Βόλο. Αν δεν κερδίσει, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός, δεν θύμισε σε τίποτα το πρόσωπο που έδειξε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και δίκαια γνώρισε μια ήττα με κάτω το κεφάλι και δίχως να αντιδράσει καθόλου. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου, είχαν πολύ κακή αμυντική λειτουργία ιδιαίτερα στα στημένα και αυτό εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο οι αντίπαλοί τους.

Να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, πως ούτε επιθετικά έκαναν τίποτα οι "ασπρόμαυροι" καθώς μπορεί να είχαν 7 τελικές προσπάθειες (8 είχε η ΑΕΚ, καθώς είπαμε πως το παιχνίδι είχε κακό ρυθμό), αλλά μόλις μια φορά απείλησαν πραγματικά τον Σάχα.

Με τέτοιες εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση, έστω κι αν τα δύο από τα τρία παιχνίδια θα τα δώσει στην Τούμπα και η διαφορά είναι μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή.

Βαθμολογία
ΑΕΚ: 8 βαθμοί
ΠΑΟΚ: 6 βαθμοί
Παναθηναϊκός: 4 βαθμοί
Ολυμπιακός Βόλου: 0 βαθμοί

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Σ. Μάνταλος

Βοηθοί: Χ. Ακριβός, Ι. Τουμπακάρης

Κίτρινες: 34' Κοντρέρας / 66' Σκόκο, 77' Μίτσελ

Γκολ: 21' Δέλλας, 47', 68'  Ντιόπ

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Ντιόπ (80' Ματέος), Μάκος, Μίτσελ, Καφές (52' Γκερέιρο), Σκόκο (66' Λαγός), Μπαχά.

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Έτο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ (57' Λίνο), Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης (73' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς (65' Ντιέγκο Αρίας), Μουσλίμοβιτς.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου