Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Έρχονται τα διαρκείας μαζί με μεταγραφή "μπαμ"

Η πρώτη μεταγραφική βόμβα για τον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας που θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα και θα έχουν τις ίδιες τιμές και έκπτωση 10% σε όσους έχουν ήδη διαρκείας.
Η χρονιά έχει τελειώσει αγωνιστικά εδώ και παραπάνω από ένα μήνα για τον Ολυμπιακό, όμως στον Πειραιά ξεκινούν από τώρα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Και όταν λέμε σχεδιασμό, δεν αναφέρουμε μόνο την μεταγραφική ενίσχυση.

Ένα απ' αυτά για παράδειγμα είναι και η πώληση των νέων εισιτηρίων διαρκείας, που θα ξεκινήσουν την φετινή χρονιά αρκετά νωρίς. Γι' αυτό τον λόγο λοιπόν, θα υπάρξει σύσκεψη τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον διευθυντή του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" Γιώργο Χατζημανώλη και τους υπεύθυνους ασφαλείας.
Η διάθεση των διαρκείας θα ξεκινήσει λοιπόν την επόμενη Δευτέρα (όχι αύριο) και δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με την πρώτη μεταγραφική βόμβα των πρωταθλητών Ελλάδας. Αναφερόμαστε φυσικά στον Κάρλος Σάντσες, για τον οποίο άναψε το πράσινο φως και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Κολομβιανός μέσος, είναι η πρώτη επιλογή για την θέση του αμυντικού χαφ και όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πείσει την Βαλενσιέν και να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα". Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές και πιθανότατα να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, που θα φέρουν το "τσακάλι" στον Πειραιά.

Όσο τώρα για τα διαρκείας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η διοίκηση των Πειραιωτών αποφάσισαν να έχουν τις ίδιες ακριβώς τιμές με φέτος, ενώ όσοι είχαν και την χρονιά που πέρασε και επιθυμούν να ανανεώσουν θα έχουν έκπτωση 10%. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 60 ευρώ για την ανανέωση της κάρτας μέλους θα ισχύει και αυτή την χρονιά, για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου