Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σε ολλανδικό πρότυπο... μέσω Φαλκς

Στην αναζήτηση των "πράσινων" για την κάλυψη του τεχνικού διευθυντή το νέο πρόσωπο που ήρθε στο προσκήνιο ήταν αυτό του Σταν Φαλκς. Ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής της Βίσλα Κρακοβίας, ήρθε στην χώρα μας και είχε συνάντηση με τους "πράσινους" για το ενδεχόμενο συνεργασίας προκειμένου το "τριφύλλι" να βαδίσει σε ολλανδικά πρότυπα. Διαψεύδει επίσημα η "πράσινη" ΠΑΕ.

Η αναζήτηση της κάλυψης του τεχνικού διευθυντή συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γόντικα να προσπαθεί να καλύψει την θέση με έναν επιτυχημένο και γνώστη των πραγμάτων που θα βοηθήσει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές που διανύει.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος που καλείται να λύσει πολλά από τα μείζον θέματα στο "τριφύλλι" έχει ως προτεραιότητα την κάλυψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή και σύντομα αναμένεται να αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλος Φρέιτας.
ια τον λόγο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Γόντικαςτο Σαββατοκύριακο είχε συνάντηση με τον Σταν Φαλκς. Τον Ολλανδό τεχνικό διευθυντή της πολωνική Βίσλα Κρακοβίας.

Με αφορμή το ταξίδι του στην χώρα μας για να δει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολλανδός πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν φέρεται να συναντήθηκε με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο για να μιλήσουν για τις σκέψεις των "πράσινων" να βαδίσουν πλέον στην "πολιτική" του ολλανδικού μοντέλου στο θέμα "χτισίματος" της ομάδας.

Παρόλο που ο Βέλιμιρ Ζάετς θεωρείται ακόμα το φαβορί, το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο αναμένεται να "ταράξει" τα νερά στην υπόθεση στελέχωσης της θέσης αυτής και δεν αποκλείεται ο 47χρονος τεχνικός διευθυντής των Πολωνών να είναι το "όνομα" που είχε ακουστεί από το εξωτερικό αλλά δεν είχε γίνει γνωστό (πιθανών για να μην χαλάσει η δουλειά).

Διαψεύδει η ΠΑΕ

Μόλις έγινε γνωστό αυτό η "πράσινη" ΠΑΕ προέβη σε άμεση διάψευση επισήμως για την συνάντηση τόσο του Φαλκς με τον Γόντικα όσο και για το θέμα γενικώς.
 Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου