Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Εκουαδόρ - Ελλάδα 1-1

Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και με τον Τζιόλη να σκοράρει από στημένη φάση στο 15ο λεπτό, η Εθνική Ελλάδας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με το Εκουαδόρ. Ντεμπούτο έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης.
 
Και γκολ πέτυχε και ισοπαλία πήρε και γενικά το παιχνίδι κόντρα στο Εκουαδόρ δεν θύμισε σε τίποτα το προηγούμενο υπερατλαντικό ταξίδι της Εθνικής για το Μουντιάλ του '94, προς τέρψη των ομογενών που κατέκλυσαν το "Σίτι Φιλντ".

Ήταν ένας αγώνας με ρυθμό, που αν και δε βγήκαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, υπήρχαν αρκετές φάσεις που "μύριζαν" γκολ, αν μη τι άλλο ένα ματς που είχε τη δυνατότητα να σε κρατήσει ξύπνιο τις "μεγάλες ώρες".
Διαιτητής:  Μαρκ Γκάιγκερ
Βοηθοί: Μπράιαν Νταν, Άλμπερτ Καλίς

Κίτρινες κάρτες: Τσέκα (25'), Χάιμε Αγιοβί (70'), Νομπόα (71') - Βύντρα (70'), Νίνης (80')

Γκολ: 15' Τζιόλης, 58' Εράσο

ΕΚΟΥΑΔΟΡ (Ρουέδα): Ντομίνγκες, Αρόγιο, Εράσο (67' Μίλντα), Βάλτερ Αγιοβί, Ρεάσκο, Τσέκα, Σαριτάμα, Μέντες (83' Καλντερόν), Νομπόα (74' Σεγούντο Καστίγιο), Κριστιάν Μπενίτες, Χάιμε Αγιοβί
ΕΛΛΑΔΑ (Σάντος): Κοτσόλης, Μανιάτης (89' Σπυρόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Τζιόλης, Φωτάκης (78' Κατσουράνης), Καφές (63' Καραγκούνης), Κονέ (63' Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (63' Νίνης), Μήτρογλου (64' Αθανασιάδης)
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου