Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Παρατηρήσεις Φερέιρα σε Γκοβού

Στην αναμέτρηση του "AEL FC ARENA", πέρα από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, παρουσιάστηκαν και κρούσματα απειθαρχίας, που έγιναν εμφανέστατα και από τους τηλεοπτικούς δέκτες, όπως για παράδειγμα το "στράβωμα" του Σίντνεϊ Γκοβού
 την ώρα που έγινε αλλαγή από τον Αντώνη Πετρόπουλο, με συνέπεια ο γάλλος να "μουρμουρίζει" και να πηγαίνει κατευθείαν στα αποδυτήρια αντί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οπως αναμενόταν, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και έκανε παρατηρήσεις στον 32χρονο παίκτη κατά τη διάρκεια της σημερινής (8/3) προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Ο πορτογάλος τεχνικός είχε τετ α τετ με τον Γκοβού κατά τη διάρκεια της σημερινής (8/3) προπόνησης στην Παιανία και του έκανε παρατηρήσεις για την αντίδρασή του στην αλλαγή του από τον Πετρόπουλο στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (6/3).
"Η αντίδραση σου να πας κατευθείαν στα αποδυτήρια δεν ήταν σωστή. Το γνωρίζεις φαντάζομαι. Είμαστε μία ομάδα και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Αν όποιος εκνευρίζεται κάνει ότι θέλει και δεν λειτουργεί με κανόνες, τότε η συνοχή της ομάδας θα χαθεί", είπε αρχικά ο Φερέιρα απευθυνόμενος στον γάλλο.
Ο Γκοβού από την πλευρά του, υποστήριξε πως "πήρα άδεια από τον πάγκο, νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε 'Ok' όταν κοίταξα και ζήτησα να πάω στα αποδυτήρια".
Ωστόσο, ο 64χρονο τεχνικός το αντέκρουσε αυτό, λέγοντας πως "άδεια παίρνεις μόνο από εμένα και εγώ δεν σου έδωσα". Το θέμα έληξε κάπου εκεί, με τον Γκοβού να ζητάει συγγνώμη για την λάθος συνεννόηση (;) που υπήρχε και την αντίδρασή του...

Αμπντούν: Δεν ενδιαφέρομαι...Την ίδια ώρα, ο αλγερινός άσος της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν, με δηλώσει του σε μέσο της πατρίδας του, τόνισε πως "δεν μ' ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Θέλω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά τα πράγματα δε θα κυλήσουν χωρίς τη διαχείριση από τη διοίκηση της Καβάλας".
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου