Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Επαλέ: Να σκοράρω κατά του Παναθηναϊκού

Να πετύχει ένα γκολ κατά του Παναθηναϊκού και να το αφιερώσει στον κόσμο του Ηρακλή είναι ο στόχος του Ζοέλ Επαλέ στον αγώνα του Σαββάτου με τους πράσινους στο Καυτανζόγελιο.
 Ο καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη νίκη επί του Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ τόνισε πως παλέψουν για να τερματίσουν όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Επαλέ στο "Αθλητικό Metropolis":
Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στον Αρη: "Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, για πολλούς λόγους. Για τον κόσμο μας και για να παίξουμε τα 5 εναπομείναντα παιχνίδια πιο άνετα. Αν δεν υπάρχει πίστη, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Πιστεύαμε και ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο, εναντίον μιας καλής ομάδας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό και στο τέλος η τύχη ήταν μαζί μας και κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι".
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Θέλω πάρα πολύ να πετύχω ένα γκολ με τον Παναθηναϊκό. Αν σκοράρω θα είναι πολύ καλό για μένα και θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο. Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι".
Για τους στόχους της ομάδας ανέφερε: "Είναι δύσκολο να φτάσουμε στα πλέι οφ, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Ο πρώτος στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε τη παραμονή και τώρα προσπαθούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και ότι καλύτερο έρθει, ας έρθει".
Για την απόδοση της ομάδας δήλωσε: "Εχουμε δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα. Παίξαμε και με τη Ξάνθη καλά και πλέον παίζουμε πιο άνετα. Η νίκη που πήραμε θα μας δώσει δύναμη για να παίξουμε με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τη νέα σεζόν, αλλά τα 5 παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα".
Τέλος, έστειλε κι ένα μήνυμα στο κόσμο της ομάδας: "Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, να μας στηρίζει όπως πάντα κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο".
Γενική είσοδος 15 ευρώ
Την συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ζητάει η διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία όρισε γενική είσοδο 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: "Η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ έχει φτάσει. Μετά την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι, η ομάδα μας συγκρούεται στο Καυτανζόγλειο με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 12/03, 19:30) και χρειάζεται, για πολλούς και σημαντικότατους λόγους, την μαζική συμπαράσταση των φίλων της. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα τον στηρίξει και θα τον κρατήσει όρθιο, όχι μόνο με τον παλμό, το πάθος και τη φωνή του, αλλά και συνεισφέροντας στον μεγάλο αγώνα της Αδειοδότησης.
Εισιτήριο γενικής εισόδου 15 ευρώ και σε αυτήν την μεγάλη εντός έδρας μάχη και ευκαιρία έμπρακτης στήριξης του ‘κυανόλευκου’ ποδοσφαιρικού οικοδομήματος από τον ‘γαλάζιο’ κόσμο. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα από τα Γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και μπορούν να τα προμηθευθούν οι φίλοι της ομάδας μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 (τηλ: 2310 478800)".
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου