Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2011-2012

Σε μια εκδήλωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τα νέα διαρκείας της σεζόν 2011-2012 με το σλόγκαν: "Μαζί γράφουμε ιστορία". Οι θέσεις, οι τιμές των διαρκείας αλλά και των απλών εισιτηρίων της νέας χρονιάς.
Η παρουσίαση των νέων διαρκείας ολοκληρώθηκε, με τις τιμές να είναι σχετικά χαμηλές για την εποχή, ειδικότερα αν συνδυαστεί η αγορά και με τη συμμετοχή στους Supporters.

Λόγω και της εορτής του Αγίου Πνεύματος, η πώληση θα ξεκινήσει από την Τρίτη 14 Ιουνίου. Στο διάστημα 14/6 μέχρι 23/6 θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης μόνο οι κάτοχοι διαρκείας που είχαν προμηθευτεί τη σεζόν 2010-2011.
Αναλυτικά με εικόνες οι θύρες και οι νέες τιμές των εισιτηρίων:



 


Στην πρώτη εικόνα είναι οι θύρες του ΟΑΚΑ (όπου φαίνεται πως οι επάνω θύρες έχουν κλείσει) και στην δεύτερη εικόνα μπορείτε να δείτε τις τιμές των διαρκείας αλλά και τις τιμές με την έκπτωση των Supporters.




Στην τρίτη και τελευταία φωτογραφία μπορείτε να δείτε τις τιμές των απλών εισιτηρίων που θα έχει η ΠΑΕ καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ανάλογα με τη διοργάνωση που θα παίζει η ΑΕΚ αλλά και το είδος του αγώνα (φιλικά, ντέρμπι).


  Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου