Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αυτοκτόνησε ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης Σάμουελ Ουανζίρου

Τραγικό θάνατο βρήκε ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Πεκίνου στο Μαραθώνιο, Σάμουελ Ουανζίρου, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Νιαουρούρου, ο 24χρονος αυτοκτόνησε μετά από έναν καυγά που είχε με τη σύζυγό του και μια άλλη γυναίκα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζον Μπιζίουε, αρχηγός της Αστυνομίας στην περιοχή: "Πρόκειται για αυτοκτονία".
Σύμφωνα με άλλον αστυνομικό, ο Ουανζίρου είχε μεθύσει και η γυναίκα του, Τρίζα Νζέρι, τον έπιασε να την απατά με μια άλλη γυναίκα.


Φίλοι και συγγενείς του Ουανζίρου γύρω από τη σορό του

Ο Ουανζίρου είχε πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα, αφού τον περασμένο Δεκέμβρη είχε απειλήσει να σκοτώσει τη σύζυγό του με ένα Καλάσνικοφ, που είχε παράνομα στην κατοχή του.

Πολλοί διάσημοι αθλητές εξέφρασαν την οδύνη τους για το χαμό του 24χρονου Κενυάτη. Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, Μο Φάρα, έγραψε στο twitter του: "Πολύ λυπηρό να ακούω αυτό για τον Σάμι Ουανζίρου. Ήταν ένας θρύλος και ακόμα τόσο νέος".


Απαρηγόρητη η σύζυγός του

Ο Χαϊλέ Γκεμπρσελασιέ δήλωσε σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης, ενώ τόνισε: "Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένειά του και τους φίλους του. Αναρωτιέμαι αν εμείς, η αθλητική οικογένεια, μπορούσαμε να αποτρέψουμε αυτήν την τραγωδία".
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου